Hrvatski

Knjiga od TanjaAeckesberg na hrvatskom jesiku.

Izravnavanje kralježnice čuda još postoje!

cover2 215x300Naša je kralježnica mnogo više od koštanog sustava koji drže tetive i ligamenti. Kao nosač informacija ona pohranjuje životnu matricu s našim karmičkim, sudbinskim i prenatalnim smjernicama s kojima dolazimo na svijet. Čovjek kao višedimenzionalno biće sastoji se od mnoštva energetskih tijela koja komuniciraju s božanskom iskrom, Višim Ja i njihovim pravim ljudskim identitetom. Stoga se naša kralježnica kao organ širi izvan tijela. Ona je naš životni oslonac i samostalna inteligencija, visoko osjetljivi duhovni instrument izlječiv samo korištenjem sveobuhvatno djelujućih duhovnih snaga.

Za svakog čovjeka bi stoga duhovno iscjeljenje kralježnice trebalo biti od prvotne važnosti. Otklanjanjem asimetrije zdjelice, iskrivljenja kralježnice, nejednake visine ramena, razlike u dužini nogu i mnogih drugih anomalija skeletnog sustava mogu se prevladati uzroci koji dovode do kasnijih tegoba. Pomoć je tu! To je uspostava božanskog reda duhovnim ispravljanjem kralježnice prema iscjeliteljskoj školi Anne Hübner i Tanje Aeckersberg. Oblikom iscjeljenja koji su one razvile moguće je zauvijek ispraviti zakrivljenost i asimetričnost. Postanite svjedokom životno neophodnepraiskonske Božje snage koja se čovječanstvu danas očituje kao nova ljekovita snaga.

Osim opsežnog prikaza ove metode liječenja ova knjiga iscjeliteljice i lječiteljice alternativnom medicinom Tanje Aeckersberg sadrži njezina nova znanja o univerzalnoj kralježnici. Čitatelj dobiva jedinstvene spoznaje o kompleksnim bioenergetskim vezama duha i tijela. Smetnje koje nastaju životom čovjeka u neskladu s božanskim redom nestaju znalačkim vježbama koje dovode do energetskog sklada. Radi se o tome da se iznova oživi želja za izlječenjem svake stanice čime je moguće suzbiti bolesti bilo koje vrste. Upustite se u pustolovinu ozdravljenja!

ISBN 978-953-48654-0-8          100,00 kn

https://nova-energija.hr